Iveco Evadys

Dags för busworld

Som vi har längtat och väntat och nu är det äntligen dags. BusWorld i Bryssel arrangeras återigen i oktober 2023. Vi kan tänka oss att många med oss har gått och ivrigt väntat på att den här fantastiska mässan och mötesplatsen ska slå upp sina dörrar pånytt. Och nu är det alltså dags! I år har vi det stora nöjet att få arrangera en bussresa ner till mässan tillsammans med vår partner Wetlandia som är svensk återförsäljare av Iveco. Det kommer bli några härligt bussiga dagar med trevlig atmosfär tillsammans med kollegor inom branschen. Vi hoppas såklart att just du följer med oss ner till Bryssel!

Karta över mässområdet

Formulär

Bokning för besökare

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.
OBS! En besökare får inte sälja, visa produkter eller på annat vis tillhandahålla några erbjudanden. Det är endast tillåtet för Utställare.

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.