Välkommen till Buss & Resemarknaden i Jönköping!

Efter förra årets succé med Buss & Resemarknaden i Lundsbrunn är det nu dags för Husqvarna Garden Arena i Jönköping. Mässan arrangeras av Svenska Turistbussföretagen och i samarbete med Bussgolfen, Bark & Co och är det största mässeventet sedan TUR-mässan för bussbranschen.

På Buss & Resemarknaden möter du fordonsleverantörerna som har mängder med bussar utställda, vissa till och med för provkörning. Vidare möter du resegrossister, färjebolag, hotell, destinationer, branschorganisationer och många fler. Självklart träffar du också dina kollegor i branschen. Häng med på kul möten på Husqvarna Garden Arena under Buss&Resemarknaden.

Nyhet för året är att vi samlar allt om mässan på en dag 18 augusti och dagen efter 19 augusti spelas bussgolfen på fina Skinnarebo Golf.

Buss & Resemarknaden har öppet den 18/8 mellan kl 11:00–19:00 och avslutats med After Work med mingelbuffé och underhållning 19:00 – 23:00.

Anmälan till entré och mingel med buffé.

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.

Du anmäler dig genom att klicka på den här länken ››.

Utställare

Anmälan för utställare har öppnat.

För mer information och bokning, klicka här ›› 

Marknaden är öppen för beslutsfattare och medarbetare inom buss och turistnäringen.

Till Turistbussföretagens hemsida ››

Bildgalleri från Buss & Resemarknaden 2021

Våra utställare

Karta över mässområdet

Formulär

Bokning för besökare

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.
OBS! En besökare får inte sälja, visa produkter eller på annat vis tillhandahålla några erbjudanden. Det är endast tillåtet för Utställare.

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.