Lundsbrunn

Kom till Buss & Resemarknaden i Lundsbrunn!

Buss och Resemarknaden som arrangeras av Svenska Turistbussföretagen och Bark & Co är det största mässeventet sedan TUR-mässan för bussbranschen. I dagsläget har vi ca 30 branschunika utställare och det kommer flera som är i fas att anmäla sig. På Buss & Resemarknaden möter du fordonsleverantörerna som har mängder med bussar utställda, vissa till och med för provkörning. Vidare möter du resegrossister, färjebolag, hotell, verktyg, branschorganisationer och många fler. Självklart träffar du också dina kollegor i branschen. Häng med på kul möten på vackra Lundsbrunn, nu väcker vi upp resebranschen tillsammans igen.

Nu öppnar anmälan för dig som vill besöka marknaden. Marknaden är öppen för beslutsfattare inom buss och turistnäringen.

Buss och Resemarknaden har öppet den 19/8 mellan kl 10:00–17:00 och den 20/8 mellan 09:00–13:00.

Vi håller till på fina nyrenoverade Lundsbrunn Resort och SPA strax norr om Skara. Här finns det gott om utrymmen både inne och ute för möten. Samtidigt med Buss och Resemarkanden så pågår Bussgolfen.

Mässpaket inkluderar entré övernattning, middag med underhållning på kvällen och frukost samt besök på Buss och Resemarknaden. Pris i enkelrum 995:- pris i dubbelrum 750:- per person.

Vill du komma som dagsbesökare så betalar du 125:- i entré vilket inkluderar lunch.

Anmäl dig genom formuläret här under eller kontakta receptionen direkt på Lundsbrunn. Telefon: 0511-571 90 eller e-post reception@lundsbrunn.se

Till Turistbussföretagens hemsida >

Resemässa i Lundsbrunn

Anmäl dig här!