Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is deprecated since version 3.5.0! Use elementor/widgets/register instead. in /customers/f/e/f/turistbussforetagen.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5758 Deprecated: Function Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is deprecated since version 3.5.0! Use register instead. in /customers/f/e/f/turistbussforetagen.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5383 Utställare - Svenska Turistbussföretagen

Information för utställare

Kom med som utställare på Buss & Resemarknaden, mässan som riktar sig till bussturismen. Här ställer vi ut turistbussar, resmål, hotell, resegrossister, bokningssystem, färjelinjer och besöksmål.

Har du ett företag eller något annat som riktar sig mot de som arrangerar bussresor i Sverige och utomlands är det här du skall synas!
Jämför gärna priset med andra mässor!

Bussutställning utomhus intill Arenan. Inomhus montrar i Arenatorget runt arenan. Här finns även serveringar. Hela arrangemanget kommer att vara i Arenans lokaler. Precis som tidigare vill vi hålla nere kostnaderna för er som utställare så att så många som möjligt kan vara med.

MONTER PRISER

Fordonsutställare:
1 Buss utomhus            7 000 kr
Tillägg / ytterligare buss            3 000 kr/buss
Vid bokning av fordonsplatser ange fordonet längd samt om det skall vara för provkörning.

Inomhus:
Monteryta 2×2 m med ståbord  4 000 kr
Monteryta 2×4 m med ståbord  6 000 kr
Önskas annan storlek på monterytan kontakta oss för pris.

Till mingelbuffén på kvällen kommer ni som utställare att kunna köpa biljetter. Det blir även möjligt att köpa biljetter för att bjuda kunder på detta. Mer information om detta kommer senare.

Hotell:
Hotell för ev. övernattning bokar ni direkt på det hotell ni tycker passar er bäst. Det pågår även andra mässor samtidigt så dröj inte med er hotellbokning. Vi har erbjudande från några hotell.

Elite Stora Hotellet (centrum) Boknings kod: Buss & Resemarknadsmässa 2022
Vi har även erbjudande på: Scandic Elmia, RC Hotel & Sports, Elite Stora Hotellet (centrum), Grand Hotell (centrum).

Vi kommer i år att ta hjälp av YRGO utbildningen för marknadsföringen av mässan via sociala medier. Ni kommer efter att ni bokat er anmälan få länkar och information om hur detta går till. Så att ni kan håller era kunder informerade om att ni kommer att finnas på plats. 

För frågor, vänligen kontakta:

Pererik Nyberg
pn@turistbussforetagen.se

Erik Dahlbom
ed@turistbussforetagen.se

Våra utställare

Karta över mässområdet

Formulär

Bokning för besökare

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.
OBS! En besökare får inte sälja, visa produkter eller på annat vis tillhandahålla några erbjudanden. Det är endast tillåtet för Utställare.

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.