Lovisa Nottemark

Lovisa Nottemark

Resglad smålänning som av en ren slump halkade in i bussbranschen för lite mer än 13 år sedan och som så många andra, blev biten av ”bussflugan”. Jag har under de här åren haft förmånen att få erfarenhet och kunskap om branschen från leverantörssidan och fått en djup inblick i hur en bussföretagares vardag ser ut samt vilka utmaningar och mål man hela tiden arbetar mot. Titulerar mig som stolt bussfantast och tycker att rese- & bussbranschen är en fantastisk mötesplats med mycket driv, energi och framtidsanda.

Under mina år inom branschen har jag främst arbetat med sälj- & marknadsföring och det är en bana jag fortsatt på då jag numera innehar en roll inom marknad-, sälj-, och kommunikation för fyra hotell- & mötesdestinationer i Småland.

Min största passion i livet, som jag delar med min make, är att resa och möta nya kulturer. Min utbildning speglar detta då jag har en filosofie kandidatexamen i kulturgeografi med inriktning mot turismvetenskap. Reser gärna så ofta som tillfälle ges och har som mål att sätta en fot på varje kontinent och har än så länge betat av fem. Jag och maken styr gärna kosan mot Spanien på vår lediga tid, men tycker även att god mat och dryck i hemmets lugna vrå kan vara nog så trevligt.

Ser en enormt stor utvecklingspotential i bussbranschen och hoppas genom min roll här få en fortsatt möjlighet att vara med och utveckla branschen i en positiv riktning.

Karta över mässområdet

Bokningsformulär för besökare

Buss & Resemarknaden i Ullared 14 november

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.