Marlene Axelson Pulls

Marlene Axelson Pulls

Internationellt utbildad turism- och resekonsult som började sin karriär i resebranschen med att producera bussresor för studenter på landsbygden i Australien. Har under åren även arbetat med reseproduktion för tränings- utbildning- och upplevelseresor inom Sverige och Europa.

Sedan 2020 är Marlene anställd som huvudlärare på Yrgo, högre yrkesutbildning med mentorsansvar för kursen TRAC Diplomerad turism & resekonsult.
Utöver läraruppdraget driver Marlene en enskild firma med diverse åtaganden inom besöksnäring, internationell utbildning, marknadsföring och officiant uppdrag. Marlene studerar även turismvetenskap på Mittuniversitet.

Med stort intresse och engagemang för turistbussnäringen hoppas Marlene på att få vara med och kunna bidra till framtidens bussturism.

Karta över mässområdet

Formulär

Bokning för besökare

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.
OBS! En besökare får inte sälja, visa produkter eller på annat vis tillhandahålla några erbjudanden. Det är endast tillåtet för Utställare.

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.