Björne Sandström

Björne Sandström

Affärsutvecklingskonsult och branschveteran från bla Thomas Cook

Björne har en karriär som sträcker sig över 30 år i europeisk reseindustri.
1986 lämnade Björne Sverige för en utlandsstationering i Vingresors värld som ekonomiassistent. Sedan dess har han haft många positioner i ledande ställning i den pan-europeiska resejätten Thomas Cook PLC där Ving numera ingår, de sista tre åren i koncernledningen i London. Bl.a har Björne haft ansvaret för hotellinköp och incoming i Thomas Cook’s värld där man tar emot 10 miljoner kunder varje år.
Hösten 2017 flyttade Björne hem till Göteborg och satte ner bopålarna ihop med sin familj och verkar numera som fristående affärsutvecklingskonsult och har ett antal styrelseuppdrag.
Med hus och vuxna barn på Mallorca blir det flera resor dit varje år, där tar han gärna en tur på sin Harley på de många fina bergsvägarna.

Karta över mässområdet

Formulär

Bokning för besökare

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.
OBS! En besökare får inte sälja, visa produkter eller på annat vis tillhandahålla några erbjudanden. Det är endast tillåtet för Utställare.

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.