Våra hedersmedlemmar och deras bakgrund

Bengt & Mats Ölvemark

På årsmötet 22:a mars 2013 beslöt ett enhälligt årsmöte att utse Bengt och Mats Ölvemark till hedersmedlemmar i föreningen Sveriges bussresearrangörer.

Bakgrund »

Bertil Göransson

Styrelsen för Sveriges Bussresearrangörer har enhälligt beslutad att utnämna Bertil Göransson till hedersmedlem oktober 2014

Bakgrund »

Boris Lennerhov

Boris Lennerhov fd vd för Ullared – Gekås utnämndes till året 2016 års Hedersmedlem i föreningen Sveriges Bussresearrangörer

Bakgrund »

Erland Olsson

På årsmötet 3:e maj 2022 beslöt ett enhälligt årsmöte att utse Erland Olsson till hedersmedlem i föreningen Sveriges bussresearrangörer.

Bakgrund »

Toni Schönfelder

Sveriges Bussresearrangörers styrelse har beslutade i mars 2018 att utse Toni Schönfelder till Hedersmedlem & Legendar i föreningen.

Bakgrund »
Karta över mässområdet

Formulär

Bokning för besökare

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.
OBS! En besökare får inte sälja, visa produkter eller på annat vis tillhandahålla några erbjudanden. Det är endast tillåtet för Utställare.

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.