Carl Otto Lange

Carl Otto Lange

”Jag har arbetat 30 år med affärsjuridik på advokatbyråer. Senast var jag partner i Advokatfirman NORDIA 2009-2018. Arbetar numera som fristående bolagsjurist åt främst byggbolag. Parallellt bedriver jag även egen verksamhet i mitt bolag Lange Law AB, med fokus på bolagsrätt, fastighetsrätt och IT-rätt. Jag är medlem i International Bar Association sedan 2005.

Under åren har jag varit engagerad i ett flertal bolagsstyrelser, ofta som ordförande eller sekreterare. Jag sitter f.n. som ledamot i Byggnadsnämnden i Göteborg och styrelseordförande i SGS Studentbostäder Göteborg. Sedan 1995 har jag varit legal rådgivare åt Chalmers Innovation/Ventures.

Fritiden spenderar jag allra helst med familjen, hustru och två tonårsdöttrar, och vänner på sommarparadiset Otterön utanför Grebbestad. Ledig tid under höst, vinter och vår tillbringar jag gärna på squashbanan.”

Karta över mässområdet

Formulär

Bokning för besökare

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.
OBS! En besökare får inte sälja, visa produkter eller på annat vis tillhandahålla några erbjudanden. Det är endast tillåtet för Utställare.

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.