Pererik Nyberg

Pererik Nyberg

VD, Nybergs Buss AB

Uppväxt inom åkeribranschen. Stort intresse av teknik och fordon.
Startade som 23 åring Nybergs Buss 1983 med att överta en liten skolbuss.

Sedan början av 90-talet har även egna bussresearrangemang funnits med i verksamheten. Företagets verksamhet innefattar idag eget reseprogram, beställningstrafik, expressbusstrafik och skolskjuts. Har sedan många år jobbat med Incoming till Skandinavien för flera uppdragsgivare.

En helt vanlig småföretagare inom bussbranschen som jobbar och sliter som alla andra. Driver tillsammans med hustrun Eva företaget.

Fritidsintresse Båtlivet i Ekens skärgård, Sommarstugan vid Bolmen, Motorsport, Fotboll och Bandy. Har under de senaste 12 säsongerna kört Villa-Lidköping och var med om att bärga klubbens första SM-guld 2019.

Karta över mässområdet

Formulär

Bokning för besökare

Tack vare ett fantastiskt erbjudande från HV71 kan vi nu erbjuda dig att deltaga i hela programmet för endast 250 kr vilket inkluderar entré, hela programmet och avslutningen med mingel & buffé.
OBS! En besökare får inte sälja, visa produkter eller på annat vis tillhandahålla några erbjudanden. Det är endast tillåtet för Utställare.

Formulär

Bokning av Utställare


Ange antal biljetter till Kvällsarrangemanget med underhållning och mingelbuffé 250 kr/person (inkl. moms):


Ni kan naturligtvis även köpa biljetter och bjuda in kunder på detta evenemang. Ange antal "Kundbiljetter" till kvällsarrangemanget:


Monter för Utställare inomhus

Utställare utomhus

Ange längd på respektive buss samt om den skall vara tillgänglig för provkörning.